Ring til os på

30 55 72 25

Varmepumper fra 1,7 til 46 kW

Med en Viessmann varmepumpe gør du dig uafhængig af olie og gas og udnytter naturens gratis varmepotentiale i dit direkte miljø, enten fra jorden, fra grundvandet eller fra luften. Viessmann varmepumper er kendetegnet med ”blåstemplet varmepumpe” – en garanti for et højt kvalitetsniveau.

Vores omfattende program tilbyder dig den rigtige varmepumpe til ethvert behov. Helt efter dine ønsker, dit varmebehov og dine strukturelle og geologiske forhold. Og det er ikke kun til nybyggeri. Du kan også montere en Viessmann varmepumpe ved modernisering og også bruge den sammen med olie- eller gasopvarmning.
Kort om Viessmann
Viessmann har været i Danmark siden 1989, og vi er godt repræsenteret over hele landet via vores installatører og samarbejdspartnere.

Viessmann-gruppen er en af de mest betydningsfulde producenter af varmetekniske produkter, og blev grundlagt i år 1917. Vores lange historie, tradition og produktbredde borger for, at vi i de allerfleste tilfælde kan tilbyde varmeløsninger, som er både økonomiske og miljøvenlige. Vi kan tilpasse løsninger efter det individuelle behov.
Send forespørgsel vedr. produkt: Viessmann

​Hos Buus VVS Teknik kan vi klare alle dine VVS opgaver

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

​Firmainformation

Buus VVS Teknik ApS

CVR: 32087094

adresseinformation

Håndværkervej 1

9240 Nibe

kontaktinformation